2011-02-15 14:15:30• hírek • ma.hu

Szexis bugyikkal jöttek

Bár sokan arra tippeltek, hogy Gombi kedvese tölthet egy éjszakát a Való Világ-villában, a kiválasztott mégis Éva lett. Az ő párja azonban nem valószínű, hogy bevállalja a szexet...

A NekedValó című műsorban tegnap kiderült: szerencsekerékkel kell döntenie a csapatnak, ki legyen az, akinek a kedvese bemehet a Való Világ villába egy éjszakát a párjával tölteni? Háromszor pörgetett mindenki: Béci, Gombi és VV Éva közt dőlt el a dolog.
A legszerencsésebbnek egy éjszaka jár a villában, a másik kettő pedig egy plexiüvegen keresztül beszélhet a kedvesével. A szerencse a szőke fürtös hölgynek kedvezett, csakhogy éppen az ő párja, Ádám makacsolta meg magát.

Nem fogadta el a NekedValóba a meghívást sem. Később az Új Ásznak azt mondta: csak annyi bizonyos, hogy beszélgetni fognak Évával, nem hinné, hogy több ezer ember előtt szeretne a barátnőjével bármit tenni az ágyban. A viszontlátás azonban mindkettejüknek jót tesz majd.

A NekedValóban mindenesetre Istenes Bence alaposan kifaggatta Béci és Gombi párját is. Adri, Béci kedvese úgy gondolta: szexre ne számítson részükről senki, nem hinné, hogy a villában egymásnak esnének, de ölelkezés minden bizonnyal bőségesen lenne.

Adrienn és Béci még csak egy éve alkotnak egy párt, ezért még nem töltöttek együtt Valentin-napot.

Gombi párja, Picur elárulta: tavaly Valentin-nap környékére már szakítottak a villalakóval. Azóta újra összejöttek, de úgy tűnik, most a villalét miatt nem töltheti Gombival a szerelmesek napját...
Picur is úgy vélte: ő talán többet bevállalna a villában, mint Gombi, de abban biztos, hogy a párja szégyenlős lenne a villa-szexhez.
Mindkét hölgy szexis fehérneművel érkezett arra az esetre, ha ők mehetnek be egy éjjelre a Való Világ-házba.

A műsorvezető kérésére Picur meg is mutatta, milyen alsóneművel készült, Adri azonban nem volt erre hajlandó - már csak azért sem, mert a melltartó éppenséggel rajta volt, a ruha alatt.


ValóVilág


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: